Zomer in de Tolhuistuin

 

We gaan weer open! De afgelopen maanden waren we gesloten voor mensen, maar de dieren vonden hun weg in het groen langs kronkelpaadjes en bloeiende bomen. We vonden ringslangeieren en zagen hazen wegspringen als we door de takken struinden. Maar nu zijn jullie weer aan de beurt. Onze harten wachten vol ongeduld tot we jullie weer mogen ontvangen. 

 

We hebben een winter lang gewerkt aan een verrukkelijk zomerprogramma met volop live muziek, voorstellingen, yoga, jamsessies, speurtochten, exposities, expedities, verhalen, danslessen en heerlijk eten. Onze programma’s, onze bomen, ons nieuwe podium, onze Levende Poort… Ze wachten met smart op jullie om bewonderd, beluisterd en opgegeten te worden. 

 

Scroll door ons online magazine en neem een duik in ons programma. Verheug je op de Tuinsessies met artiesten zoals Joya Mooi en Sophie Straat, de Sunday Sounds gratis live muziek op zondagmiddagen, de bluegrass jams, de Amsterdamse biertjes.

 

Speciaal voor jullie maakten we serie interviews, zoals met onze favo vrijwilliger Mohamed. We stellen je graag voor aan spelontwerper Douwe-Sjoerd die een Stout Konijn Speurtocht maakte voor kinderen in en om de Tuin, en aan Jim, die met zijn kraam op de Onafhankelijke Labelmarkt staat. 

 

We vullen het programma geregeld aan, dus hou deze website in de gaten.

Bezoekinformatie_156
Bezoekinformatie_160

Een levende toegangspoort

 

We verwelkomen jullie graag met onze levende toegangspoort van staal en wilgentakken. Kunstenaars Thijs Trompert, Marisja Smit en Antal Bos (ATM Model Art) maakten deze iconische poort eind vorig jaar. “Building is our second nature, and nature our first love”, zeggen ze zelf. En wij houden ook van hen. De wilgentakken lopen nu al uit met frisgroen blad.

 

Adres

Tolhuisweg 3

1031 CL Amsterdam

 

Bezoekinformatie_155

 

Lees in dit online magazine alles dat je deze zomer in de Tolhuistuin kunt doen. Scroll door ons online magazine en neem een duik in ons programma. Verheug je op de Tuinsessies met artiesten zoals Joya Mooi en Sophie Straat, de Sunday Sounds gratis live muziek op zondagmiddagen, de bluegrass jams, de Amsterdamse biertjes.

Klik op 'menu' voor inhoudsopgave.

Met de pijlen aan de zijkant blader je door Zomer in de Tolhuistuin.
Loading ...