Sunday Sounds

 

Van mei tot en met augustus presenteren we iedere zondag Sunday Sounds, een ontspannen middag vol live muziek onder de oude plataan. Toegang is helemaal gratis. Dit jaar vult onze huisgenoot Excelsior Recordings het programma met hun fijnste artiesten. Denk Sofie Winterson, Meindert Talma, en La Loye.

Sunday Sounds_144

Line up

 

Dit jaar vult onze huisgenoot Excelsior Recordings het programma met hun fijnste artiesten. 

 

Bekijk de aankomende edities...

 

 

Sunday Sounds_204

 

The Klittens zijn vijf muzikanten op een missie, ongeschoold maar onbezorgd. Een band voor liefhebbers van blije liedjes en zwaarmoedig senitment. Hun muziek is een verrassende mix van indie-fuzz en DIY. Het resultaat: een repetoire van donkere post-punk tot aan dansbare nummers over oma's.

Sunday Sounds_205

 

Queen’s Pleasure is een Britrockband uit Amsterdam. Gedreven door een compromisloos verlangen naar liefde klinkt het viertal als een eigentijdse mix van bands als Fontaines D.C., The Who en Blur. Met de power van de Ramones en de melancholie van The Smiths komt er een eigenzinnige ‘Wall of Sound’ op je af, precies wat je mag verwachten van een club post-pubers.

Sunday Sounds_206

 

Sofie Winterson creëert een eigen muzikale wereld met sfeervolle synths, elektronische drums, gitaren met veel reverb en haar betoverende stem. Het album Sophia Electric is een zeer persoonlijke plaat over liefde, loslaten en verandering. 

Sunday Sounds_114

2020: Muziek in lockdown

 

Al vanaf 2018 is de Tuin zondags geopend voor een middag live muziek in de zon. Afgelopen jaar ging dat natuurlijk net een beetje anders. Vanwege de lockdown verzorgden we wekelijkse livestreams met artiesten, zoals hieronder met Michelle David & The Gospel Sessions, die met pianiste en zanger Ruben Hein een heuse Sunday Service leidde. Op die manier konden we de artiesten toch het podium bieden en de muziek naar de huiskamers brengen. 

 

Richting de zomer ging de Tuin weer langzaam open. Vanaf juni konden we weer samen in de ruime Tuin voor exclusieve concerten op anderhalve meter. In juli en augustus mochten we wat meer gasten verwelkomen voor de optredens. En begonnen de Sunday Sounds weer steeds meer te lijken op hoe we ze het liefst hebben: jong en oud, biertjes op het terras, spelende kids op het zonneveldje en een heleboel nieuwe muzikale ontdekkingen.

Sunday Sounds

Klik op 'menu' voor inhoudsopgave.

Met de pijlen aan de zijkant blader je door Zomer in de Tolhuistuin.
Loading ...